13 Mart 2008 Perşembe

Elveda Rumeli Dizisi Oyuncuları

Erdal Özyağcılar (Ramiz)

erdal özyağcılar

Hikâyenin başkahramandır. Karısı ve 5 kızıyla beraber yaşayan, sütçülükle geçimlerini sağlayan Ramiz; kendine özgü bir bilgeliği olan, inatçı ama altın kalpli bir adamdır.
Gülçin Şantırcıoğlu (Hatice)

gülçin şantırcıoğlu

Ramiz ve Fatma’nın en büyük kızlarıdır. Oldukça güzel, ağırbaşlı ve iyi huylu bir kızdır. Çocukluğundan beri sevdiği Terzi Hasan’la, uzun çabalar sonucu evlenmiş ve yuvadan uçan ilk kuş olmuştur.


Filiz Ahmet (Zarife)

filiz ahmet

Zarife ortanca kızdır. Sevimli neşeli ve komik bir kız olan Zarife, Aleks’e âşık olur. Ancak bir hristiyanla evlenmesi mümkün olmadığından bu aşk ona ve ailesine çok acı verecektir.


Ertan Saban (Aleksi)

ertan saban

Makedon asıllıdır, yakışıklı, aydın ve cesur bir delikanlıdır. Baytar dedesiyle birlikte yaşar, Pürsıçan’daki hrsitiyan çocukların muallimidir. Aleks, Zarife’yi ilk gördüğü andan beri sevmekte ve bunu kimseden gizlememektedir, ancak bir araya gelmeleri imkânsızdır.

Erman Saban (Dilaver)

erman saban

Pürsıçan’a Kaymakam olarak atanmış, genç cesur, yenilikçi ve İttihatçi bir delikanlıdır. Haksızlığa tahammülü olmayan kararlı bir yapısı vardır. Ramiz ona Amcasının Kaymakamı diye hitap etmektedir. Ancak Dilaver, Paşa oğlu Abdül yüzünden görevden alınır. Artık Pürsıçan’da kalma sebebi halkı aydınlatacak bir gazete çıkarmaktır.
Esra ve Özlem Alimovska (Emine ve Pembe)

erman saban

Ramiz’le Fatma’nın 7 ve 5 yaşlarındaki en küçük kızlarıdır. Cin gibi bir kızlar olan Emine ve Pembe birbirinden hiç ayrılmaz. İkisi sevimli yaramazlıklarıyla evin neşesi, babalarının gözbebeğidir.
Suzan Akbelge (Meryem)

erman saban

Terzi Hasan’ın dul ve 5 çocuklu kardeşidir. Ağırbaşlı, güleryüzlü, yardımsever bir kadındır. Meryem yıllar önce kocasını savaşa göndermiş ancak bir daha haber alamamıştır. Birbirinden sevimli ve haylaz 5 kızancıkla uğraşmanın yanı sıra, abisine yardım eder. Dilaver’le birbirlerinden hoşlanırlar ancak ikisi de birbirine açılmamaktadır.
Mustafa Jasar (Baytar)

erman saban

Aleks’in Baytar dedesidir. Görmüş geçirmiş, espirili bir adamdır. Hayatta tek varlığı ve tek derdi inatçı torunu Aleks’tir.

Bedia Begovska (Bedia)

erman saban

Bedia Pürsıçan kasabasında görücü olarak bilinen, yalnız bir kadındır. Gençlerin izdivaçlarını sağlamanın dışında ebelik de yapar. Köyde olup biten her şeyden haberdardır, ağzında bakla ıslanmaz.
Caner Özyurtlu (Namık)

erman saban

Namık, Ramiz’in uzun yıllardır görmediği gerçek yeğeni, Tepsi Münevver’in oğludur. Namık, kendine has takıntıları ve ani tepkileriyle son derece enteresan bir genç delikanlıdır. Hayatta vaz geçmeyeceği tek şey ıspanakken Zarife’ye âşık olur ve onu ürkütmek pahasına ona olan aşkını ilan etmekten çekinmez.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

MÜKEMMELSİNİZ. CANLANDIRILAN TÜM KARAKTERLER VAZGEÇİLMEZİMİZ OLDU.
elvan atasu

Adsız dedi ki...

Her hafta ilgiyle izliyoruz. Sizlerle birlikte sanki bizler de orada yaşıyoruz.Karakterler güzel oturmuş.Çok etkileyici ders verici,güzel sözler var filmde. Harika gidiyor...

Adsız dedi ki...

Tek kelime ile H A R i K A bir dizi
hic pembe dizilere benzemiyor, zaman zaman kendimi o kadar kaptiriyorumki dizi kahramanlariyla üzülüp agliyorum, onlarla sevinip gülüyorum... Ama harika bir dizi lütfen devam edin..... Manastirli Cengiz

Adsız dedi ki...

hiç bir dizide aynı anda heyecan ve eğlence bir arada yok. bu dizi seyrederken yormuyor. bazı diziler ya başından sonuna gerilim ya da aşk ve yalancı ilişkiler dolu,bıkmıştık vallahi.sanırım elveda rumeli bu yüzden dizilerin yüz akı. elveda rumeli her duyguyu dozunda ayarlamış. dizide nefret ettiğim karakterlerin bile yeri ayrı.sütci ramiz ve ailesi BAYILIYORUM. ömrümde hiç bir dizinin bölümlerini diğer bölüme kadar tekrar tekrar izlememiştim. sağol A TV.
Nesrin

Adsız dedi ki...

ben diziyi biraz ortalarda yakaladım.ama şimdi tiryakisi oldum.çok güzel bir dizi.Erdal özyağcılar zaten mükemmel bir oyuncu.Şebnem sönmez ve dizideki tüm oyuncular harikalar yaratıyorlar.Berrak tüzünatac,ın anca oyuncu olduğunu anladım oda çok başarılı.Onlarla gülüyor onlarla ağlıyoruz.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

kesinlik lle çok güzel oyuncuları çok başarılı hepsini tebrik ediom yalnız abdulhamiti fazla kötü biri değil dizinin tek kötü yanı buu

Adsız dedi ki...

muhteşem bir dizi yanında çok süper bi dizi ailece izliyoz muhteşem vede gayet kaliteden ödün vermioooo
yani ger çekten zirvede berrak tüzünağaca sevgilerrrr

Adsız dedi ki...

neden mustafa çıkmıyo

Adsız dedi ki...

gerçekten mükemmelsiniz izledğim tek dizi bu.burda gülüp ağladığım kadar hiçbi yerde duygulanamıyorum böyle deva edin nolur tam gaz dewam!!!

Adsız dedi ki...

gerçekten harika bir dizi pazartesi iple çeker olduk tüm dizilerden farklı ve güzel kutluyoruz tüm ekibi

Adsız dedi ki...

gerçekten süpersiniz bütün aile sizi izliyoruz dizi çok güzel gidiyo:)

Adsız dedi ki...

ben gülçin ergül ve elveda rumeli dizisini hiç kaçırmadan izliyorum kaçırsam bile internetten kaçırdığım bölümü bulup izliyorum çok güzel hiç sezon finaline girmese daha iyi olurdu bn öle düşünüyorum
ramizin dediği gibi öle düşünüyom te oka