15 Ocak 2008 Salı

ELVEDA RUMELİ DİZİSİ 16.BÖLÜM

elveda rumelinin 16.bölümünü izlemeyenler için siteye ekledik.yorumlarınızı eksik etmeyiniz...


















19 yorum:

arde dedi ki...

Yaa bu dizi bağımlılık yaptı. Bir o kadar da izleyici yorumları çok hoş, yorumlar son zamanlarda ilginç olmaya başladı. Artık sırf bu sayfa açıp yorumları okumak bile eğlenceli olmaya başladı. Sanırım bir “wep sayfası seyirci yorumları dizisi” oluyor bu yorumlar. Bence bu yorumları bir kitap haline getirip bu değerli oyunculara hediye edin. Süyleyin bakalım hangi dizi için böylesi yorumlar gelmiştir. Eminim HİİİİİÇ. Millet bu diziyle ilgili minnetinin dozunu EKSİKSİZ belirtmek için müthiş hafıza jimnastiği yapıyor. BRAVO.....KISKANANLAR ÇATLASIN. SİZDE DOĞAL ORTAMLAR, DOĞAL KONULAR BULUN NE DİYELİM.

Adsız dedi ki...

son bölümde, CEZMİ KOMUTAN'a helal olsun. çok beğeniyorum. bu diziyi inanılmaz doğal buluyorum. bu bölümde vahide kızçeleri severken, dedimki, işte biz böyle seviyoruz çocuklarımızı,avrupalı taklit filimlerde çocuklara sevgi sadece güzel sözcüklerle ve yalancı bir öpücükle sevgi gösteriliyor. bak bu diziye bizi her şeyimizle yansıtıyor. biz çocuklarımızı böyle seviyoruz işte te te okaa. bu dizi için atv binlerce teşekür ediyorum, pazartesi günleri, sayesinde beklenen gün oldu.

Adsız dedi ki...

babaannem yine bana "yorum yaz" dedi bende tazdım:
Oğlum Ramiz,küçük kızlara dikkat edin,üşüteceksiniz o kızçeleri. ineğine ve kamuşa kavuştuğuna çok sevindim. uzun yıllar bir hayvana bakıp onu kaybetmenin ne demek olduğunu bilirim. karın fatmaya, kızlarına ve damatlarına selam.

Adsız dedi ki...

yhaa süperdii ben pazartesiyi nasıl bekleyecem....keşke paşa oğlunun alnınortasından vursaydı gıcık şeyy hiç sefmiom....ama vahideyle mustafayı çok seviorum ve çok yakıştırıyorum....

Adsız dedi ki...

47 yaşındayım, bunca yıldır ülkemde hiç böylesine hoş bir dizi seyretmedim. kütahyalıyım. bu diziyi izlerken kütahya porselenin üzerindeki desenler kadar bize ait diyebiliyorum. her bölümün altında yazan yorumları okudum, ne kadar güzeller. BABAANNELER VE ANNEANELER BİLE YORUM GÖNDERTMİŞ, VE ÇOOOOK GÜZELLER. OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDIM. HANGİ DİZİ BUNU YAPABİLMİŞTİR. ATV SENİ VE DİZİ OYUNCULARINI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.BRAVOOO.

Adsız dedi ki...

ben bu diziyi çok begeniyorum super bir dizi hele hele son bolum yorumlari yok mu harikaa ben ilk defa turklerden boylesine guzel bir dizi goruyorum nedense genellikle turkler bir yerin sivesini konusurken cok kotu yapiyorlar mesela laz dizileri uy muy derken dizi bitiyor ama bu dizi oyle mi ilk defa boylesine guzel sive konusabilen bir dizi goruyorum :DDDD bu dizi harika ben sahsen cook sevdim bu diziyi hayatta boyle dizi bulamazsınız KOŞUN :))) bulana ask olsun...

Adsız dedi ki...

şimdiye kadar hiç bir dizi hem güldüren hem düşündüren hem de heyecanlandıran bir etki yapmamıştı. hepsini birarada DENGELİ veren tek diziyi ekranlara taşıdığı için atv ye teşekkürler. İnsan vucudunda hem stres hormonları hemde endorfin salınımı sağlaması dengeli bir uyaran etkisi oluşturduğundan sağlık içinde yararlı olduğunu gösterir. herkesin izlemesini tavsiye ederim. tek yan etkisi var BAĞIMLILIK. PAZARTESİ SENDROMUNUN TEK TEDAVİSİ: 1 X 1.5 SAAT(HAFTADA) ELVEDA RUMELİ. HENÜZ TÜRKİYE'YE YENİ GELDİĞİNDEN VE NADİR BULUNDUĞUNDAN GÜNLÜK KULANIMI tV KANALI TARAFINDA SINIRLANDIRILMIŞTIR. Kıskananlar çatlasın.

Adsız dedi ki...

her hafta hiç kaçırmadan izlediim bir dizi çokkkkkkk güzel.....

Adsız dedi ki...

bu dizi için atv ye ne kadar teşekkür etsek azdır. her bölümü mükemmel.

Unknown dedi ki...

süperrrr ötesi bir dizi atv yi kutluyorum tabi dizi oyuncularınıda sayenizde pazartesileri iple çeker olduk muhteşemsiniz filmi seyrederken insan mest oluyor nasıl güzel ilişkiler ve mekan o öyle hiç bitmesin bu dizi lütfennnnnnnnnn yıllarca sürsün

Adsız dedi ki...

bu diziye bayılıyorum keşeke o zamanda ve o insanların arasında olsaydım diye düşünüyorum ve bişey daha istiyorum LÜTFEN VAHİDEYLE MUSTAFAYI EVLENDİRİN

Adsız dedi ki...

çoook güzellll ve kaliteli bir dizi pazartesi günleri bizleri ailecek atv ekranlarına kitliyorsunuz. dizide emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

tüm zamanların en iyi dizisi, son derece güzel, bence de istanbula gelmesinler.

Adsız dedi ki...

gerçekten bu dizi harika ençok huşuma giden konuşmaları şiveyi çok güzel konuşuyorlar seyrederken hem düşündüren hemde güldüren bir dizi pazartesileri iple çekiyorum.Bölümün sonu geldiğinde tadı damağımızda kalıyor.Her oyuncu rolünü çok güzel oynuyor,manzara harika hele karlar müthiş.ATV ye teşekkür ederim bize böyle bır dizi izlettiği için.Oyuncularıda tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

bu dizi çok güzel ailece izliyoruz konumaları çok hoşumuza gidiyor hiç kaçırmıyoruz tüm dizideki oyunculara teşekkürler

Adsız dedi ki...

meraba ben elveda rumeliyi sevmiyorum bayılıyorum artık benim için vazgeçilmez oldu ben hiç böyle güzel dizi görmedim atv sana binlerce teşekkürler böyle bir diziyi yayınladığın için sütci ramize bayılıyorum bazen ekranın içine girip nasıl böyle oynuyorsun diye sorasım geliyor o kadar inandırıcı ki suratında hiiç rol yapıyormuş gibi bir ifade yok.. sadece sütci ramiz mi? hasan, vahide, alex, baytar efendi, fatma,:)namiik, testi münevver........ bazen diziyi izlerken dalıp dizinin içindeymiş bu bir dizi değilde gerçekmiş gibi oluyorum...bu diziyi çok seviyorum.

ramizinhayrani dedi ki...

BAYRAK BİLMECESİNİ ÇÖZELİM:dizideki türk bayrağının yanşılşlığı konusunda araştırmadan ısrar edenler lütfen okuyun.
15. yüzyıldan sonra AL RENKLİ bayrak HİLAL ve YILDIZ türkleri temsil etmiştir. ancak Yavuz Sultan Selim dönemindeki Çaldıran Savaşı'nda ise yeşil SANCAK kullanılmaya başlanmıştır. Türk Bayrağı'na en yakın şekil ise III. Selim döneminde rastlanır. Bu AL RENKLİ bayrakta HİLAL ile birlikte sekiz köşeli YILDIZ kullanılmıştır. YILDIZIN BEŞ KÖŞELİ halinde kullanılması ise "1842" yılında ABDÜLMECİT dönemine denk gelir. ancak, Saltanatın kaldırılması üzerine 29 Mayıs 1936 tarihinde çıkartılan 2994 sayılı kanunla Türk Bayrağı'nın AY ve YILDIZIN büyüklük şekline ve ölçüleri kesin bir şekilde kaar çıkarılarımiştir. 28 Temmuz 1937 tarihli 27175 sayili Türk Bayrağı nizamnamesi kararnamesi ile de Türk Bayrağı'nın kullanılışı düzenlenmiştir.
Kırmızı zemin üzerine hilal ve yıldız bulunan bayrak, Osmanlılarda İlk defa 1793'de DEVLETİNN RESMİ BAYRAĞI olarak kabul edildi. Ancak bu bayraktaki yıldız, sekiz köseli idi. Bu bayrak Osmanlı Devleti'nin resmi ve umumi sembolü olarak kullanıldı. Sultan I. Abdülmecit zamanında 1842'de yıldızın beş köseli olması kararlaştırıldı ve Osmanlı bayrağının şekli kesinleşti. Bu devirde padişaha ait tuğralı sancaktan başka hükümdarın gemileri ziyaretinde kullanılan, ortasında güneş ve dört kösesinde de şualar bulunan bir SANCAK daha vardı.

ayaz19 dedi ki...

vallaha arkadaşlar ne yalan söylim ben nerdeyse ağlayacaktım izlerken bu kadar şahane birşey olabilirmi ya hiç dizi izlemeyen ben şimdi haftayı iple çeker oldum özellikle alex ile zarife nin olduğu yerler tam bir sanat eseri ya

Adsız dedi ki...

elveda rumelı dısısını çok sevıyoruz ailece izliyoruz inşlah ramıs ölmez koyluler omnu iyileştırır ayrıca mustafayla vahide birbirine çok yakışıyor inşlah evlenirler dimitri yakalanır kışı sabırsızlıkla beklıyorum ve bu dısıyıde çok seviyorum inşlah rami dısıden çıkmas çünkü çom gusel rol oynuyor ve bu diziyi ailece izliyoruz.