12 Aralık 2007 Çarşamba

ELVEDA RUMELİ SON BÖLÜM YORUMLARI

ELVEDA RUMELİ dizisinin son bölümünü yorumlarınıza açıyorum.
ve hangi oyuncuyu en çok beğeniyorsunuz ;)
SON BÖLÜMÜ YORUMLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


İsimsiz tırnovalı macır dedi ki...

isteyim size bişey süleyim te tam benım istedıgım gibi işte oka yalnız rumeli şivesi biraz daha mesela baylara more bayanlara mari erkek çoçuklara çocuk kızları kızan gibi " haydiyerim haydiyerim gitmeyeri " gibi

13 Aralık 2007 Perşembe 00:40


İsimsiz yücel dedi ki...

Böyle güzel bir dizi seyretmemiştim kendimi buldum çünkü böyle bir diziye ihtiyacımız vardı son bölüm için tek kelimeyle harika

13 Aralık 2007 Perşembe 00:54


Blogger fatma bade dedi ki...

Diziyi çok beyeniyorum. mekanlar, oyuncular, kostümler cok aslına uygun... Belki çok bilinmiyor ama benim gibi Rumeli hatta manastır bölgesinden zorunlu göçmen olarak Türkiye topraklarına göçen çok aile var. bizler onların torunlarız.. Bu hikayeler hep cocukluğumuzda anlatıldı, sanki yaşıyor gibiyiz. Dizi nin saatinin degiştiği iyi oldu.. AMa bir ricam var;Tarihsel gerçeklerden çok uzaklaşmadan Aşk oykülerine çok fazla dalmadan, dozunda bir ayarlama yapınız.bizim için aslolan, göçe zorlanlanma sebeblerimizi daha vurgulayarak anlatmanız. O yore insanının vatanseverliği, fedekarlığı ve iyi niyetinin daha baskın verilmesi..
tesekkurlerimle, yapımcı, yonetmen, oyuncular ve tum teknik ekibe saygı ve sevgilerimi sunarım..
Fatma Onen

13 Aralık 2007 Perşembe 06:07


İsimsiz sinyorita dedi ki...

bu dizi muhteşem aşkları aile bağları çok güzel oyuncular başlı başına süper hele ki erdal bey şebnem hanım varsa tartışılmaz onlar birer usta hoca yanındaki diğer saygın oyuncular ise gelecekte bire usta oyuncu olabilme yönünde ilerleyecek genç yetenek hepsi bu diziye o kadar yakışıyorlar ki bayıldım hepsinin emeği önünde insan ayakta alkışlar hepsine teşekkür ederim ve saygılarımı iletirim dizi muhteşem izlerken çok keyif alıyoruz ailecek

14 Aralık 2007 Cuma 01:51


Blogger ilayda dedi ki...

bu diziyi inanılmaz bir keyifle izliyorum. mekan, kostüm, oyuncular sanki özel seçilmiş kusursuz. browseroyunu travianda bile bu diziden etkilenerek yapılmış köyler olduğunu gördüm. köyler: pürsiçan, sütçi ramiz, cezmi komutan köyü. bu gün bu köyleri görünce inanamadım hangi dizi bu kadar sevilmiş olabilir. bende yakında bir köy kuracağım dizi kahramanlarında birinin adını taşıyacak. diziye yeni giren kahramanlarda inanılmaz sevimli. namık çok şirin. oyuncuları yürekten kutluyorum. lütfen istanbula koşarak gelmesinler.biz pürsiçanı çok sevdik.

14 Aralık 2007 Cuma 12:26


İsimsiz İsimsiz dedi ki...

yani fatma yanlış anlamasın ramizin hiç bi suçu yok


İsimsiz dedi ki...

Dizi cok harika

Fun clup`i olusturanlara da cok tesekkurler, kacirdigim bolumleri izlettikleri icin, lutfen devam edin...



İsimsiz tuğba şengün dedi ki...

Ben tuğba bu diziyi çok seviyorum.Ailece dizinizi seyrediyoruz.böyle güzel bir dizi olduğu için çok mutluyum.saat 8'e alınmasına çok sevindim



İsimsiz İsimsiz dedi ki...

çok komik bir bölümdü ramizin dizinin sonundaki şaşkınlığıda çok komikti bence çok güzel bir dizi:)



İsimsiz [Kocacıklı] dedi ki...

*** Dizi biz rumelililer için muhteşem bir yapım.. Tüm aile her pazartesi akşamı Atv-Elveda Rumeli beliyoruz.. Emeği geçenlere sonsuz tşkler.. Şunu belirtmeden geçemicem ki dizi isminden anlaşılacağı gibi (elveda) eğer rumeliden ayrılıp istanbula gelişi işleyecekse bunu mümkün mertebe erteleyin. Zira biz oralarda olduğu için diziyi takdir ediyoruz. İstanbula gelmesi seyircinin azalması demektir. Lütfen dikkate alınız.. Vee Özellikle dizide ki "Hasan" olağanüstü.. Kendisine ayrıca başarılarının devamını dilerim.. ***



İsimsiz İsimsiz dedi ki...

BEN BU DİZİYİ ÇOK BEGENİYORUM ÖZELLİKLEDE MUSTAFAYIVE VAHİDEYİ



İsimsiz İsimsiz dedi ki...

çok güzel bir dizi. ailecek izliyoruz



İsimsiz Alex'in hayranı dedi ki...

Elveda Rumeli sana bayılıyoruz. oyuncuların o zor koşullarda gösterdikleri performanstan ötürü önlerinde saygıyla eğiliyoruz, trilyonlarca teşekür ediyoruz her bir oyuncuya, bu filimdeki karakterler inanılmaz. bir dizi oynandığı gün aynı gece 3 kez izlenir mi, izliyoruz vallahi... bazen haftanın 7 günü bu diziyi defalarca izlediğimiz oluyor. emeği geçen herkesin umarım yılbaşında dilekleri gerçekleşir. bizim bu yılki ödülümüz TV kanallarında bu dizi oldu, diyebilirim, her şeyi ile dengeli bir dizi.



İsimsiz DERYA VE HAKAN dedi ki...

Elveda Rumeli oyuncuları sizler harikasınız. lütfen her dizide olduğu gibi, istanbula çeşitli mazeretlerle taşınmayın. hem biz rumelinin pürsıçanini çok sevdik, bu gün oralar bizim olmasada geçmişte gönlümüzü oralarda bırakarak gelmişiz. biz bu diziyi izlerken, aşklarını, yaşanan haksızlıklarını, komedisini... öyle içten duygularla izliyoruz ki anlatılamaz. pazartesinin gelmesini iple çekiyor olduk. en sevimsiz gün olan pazartesi(iş başı sendromu nedeniyle) beklenen gün oldu, SAGOLASIN ATV,İSTEYİZ SANA Bİ ŞEY SÜYLEYELİM: BU DİZİ İİİÇ BİTMASIN. TE O KA..



İsimsiz bıyıklı kedinin hayranı dedi ki...

Elveda Rumeli, sen ekranlarda bize hiç veda etme. sakın bu diziyi istanbula GÖTÜRMEYİN[:))) A TV isteyim sana bi şey süyleyem, Yerin Kulagı, çitin güzleri var. Dikkat et sana bu diziden dolayı nazar değmesin:DDDD.En güzel diziyi sen kapmışsın. Sütçi Raamiz ve kızçeler süperrsiniz, alex ve zarife sanki o aşkı gerçekten yaşıyormuş gibi inanılmazlar. Alex ağlarken eminim ekranları başında bu diziyi izleyenlerin gözleri doluyordur. Amcasının Kaymakamı inşallah görevine dönersin.Kasap cabbar efendi işlerin rastgelsin, aman kamuş ve süt inecigini kesmeee...baytar efendi sen çok sevimli bir dedesin:)))seni çook seviyoruz . bıyıklı kedi karın haticeye iyi bakk ]:))başka bıyıklı kediler gelecek mi?illaki bıyıklı kedi olması gerekmiyor bıyıksız fare de olurr.namıklar siz hiç bir araya gelmeyecek misiniz? vahide abdüle attığın tokat çok iyiydi. Namık'a(mustafa)biraz iyi davran. Dimitri senin oyun gücün harika, rolünü o kadar iyi oynuyorsun ki sokakda bir dayak yersen şaşırma, Erol Taş Gibi düşün: bir gün millet onu bir oyun sonrası taşlamış. O'da "bunları taş olarak değil ekmek olarak kabul edince canım yanmadı" demiş. sen de o kadar iyi bir oyuncusun. ama sana çok kızgınız bilesin. doğru yola gel kardeşim. Fatma ve meryem sizler saki o filmin gerçek anneleri gibisiniz. sakın diziden ayrılmayın. yerinize çok yakışmışşsınız.



İsimsiz babaannem dedi ki...

Elveda Rumeli, bu yorum babannemden;
değerli oyuncular ben 83 yaşındayım. ömrümde ilk kez bir dizinin sürekli izleyicisiyim. her şeyi ile çooook güzel bir dizi. inanılmaz zor ortamlarda çekildiği belli. Sütçi Ramiz oğlum, filimde öksürüyorsun. sanki çiğerlerin tıkanacak gibi. sana iyi baksınlar, dizinin direği sensin. filimciler, filmi çektiğiniz evin kapısını kapalı tutun. yada içeriyi filimde görünmeyecek gibi inşallah ısıtıyorsunuzdur. bu çocukların hçbiri hasta olmasın. bazı sahnelerde nasıl üşümeden çekim yapmışsnız bilmem. oralar bu mevsimde soğuk olur.


İsimsiz Elvan Açelya Kamil Furkan dedi ki...

ELVEDA RUMELİ bu dizide bir şey var. kim girerse inanılmaz yakışıyor, renk katıyor. gerdanı gümüş hanım çok hoştu. Esas Namiik çok renkli bir oyuncuydu, bunları umarım aralıklı oynatırlar. Alex sana hayranız,zarifeyle aşkın bitirdi bizi, ne kadar duygu yüklü oynuyorsun,BRAVO.:)) AMCASININ KAYMAKAMI DİLAVER pürsiçandan gitme, orada meryem var, hayde sana çook işin var unutma. güzin kör olsun Abdül, kaymakamlığa iiiç yakışmadın. ama rolünün hakkını veriyorsun ne diyelim...bu diziye emeği geçen herkese/reklamını üstlenenlere de(bu diziyi o kadar sevdik ki artık takıları da T... goldan alacağız vallahi) teşekkürler. bu arada bazı yorumlarda istanbula taşınmayın diye yazılmış, bizce de öyle, lütfen. istanbul dizilerinden bıktık. hem nerde bulacaksınız bu kadar doğal bir ortam. oyuncuları bu koşullarda gösterdikleri performanstan dolayı kutluyoruz. yine biri yorumlarda yazmış Browserda köylere bu dizideki lerin isMİ verilmiş, gerçek mi diye baktım.DOĞRU VALLAHİ. BU DİZİ KENDİ REKLAMCILARINI DOĞAL OLARAK YARATACAK KADAR SEVİLİYOR. DİKKAT:BU OYUNU DAKİKADA 2500'ÜN ÜZERİNDE İNSAN OYNUYOR. KISACA DİZİ MÜTHİŞ.



İsimsiz OSMAN dedi ki...

Bıyıklı Kedi Hasan sen çok iyi bir oyuncusun. dizide padişahı oynadığını 3. kez seyrederken farkettim, inanılmaz farklı karakterleri inanılmaz farkla oynamışşın. bu diziyi her şeyi ile çooook seviyorum. gel pazartesi geeeeel. sütçi Ramiz ve karısı fatma size bayılıyorum.dizinin genç oyuncu kadrosu yakışıklı gençlerden ve güzel kızlardan oluşmuş, ne giyseler yakışıyorlar. ne zamandır her şeyi ile böylesine doğal (kelimenin tam anlamıyla: ORGANİK)BİR FİLİM İZLEMEMİŞTİK. ETRAFTA ARABA GÖRMEMEK, YAPAY VE ŞATAFATLI GÜZEL ORTAMLAR GÖRMEMEK NE GÜZELMİŞ YENİ FARKETTİM. SAGOLASIN A TV.



İsimsiz özgür dedi ki...

ELVEDA RUMELİ SUPEEEERsin. O KADAR KATKI MADDESİ OLMAYAN, DOĞAL BİR FİLİM Kİ SOĞUK HAVADA ÇEKİLMİŞ SAHNELERDE SANKİ ORADAYMIŞIM GİBİ BENDE ÜŞÜYORUM. BU NEDENLE OYUNCULARA YERDEN GÖĞE SAYGI DUYUYORUM. FEDAKARLIKLARININ KARŞILIĞINDA BİLSİNLERKİ BU FİLM ÇOK SEVİLDİ VE UNUTULMAZLAR ARASINA KONUSU, KOSTÜMLERİ, ŞİVESİ, OYUNCULARININ YETENEĞİ...vb İLE GİRECEK. NE KADAR EMEK VERİLDİĞİ FİLMİN HER KARESİNDE BELLİ, ÇOK GENÇ OYUNCULARI(Namık(lar),Hasan,hatice, dilaver, Alexi, meryem, vahide, zarife,cezmi komutan, dimitri..) var. ve bu işin çooooook iyi hakkını veriyorlar. ustalar sütci Ramiz (erdal özyağcılar), fatma(şebnem sönmez), kasap cabbar(gökhan mete), baytar efendi, siz zaten olayı aşmışşınız.



Blogger ahsen dedi ki...

TEK KELİMEYLE SÜÜÜÜPPEERR BİR DİZİ HAKKIYLA ALIYOSUNUZ PARANIZI ÇOK SEVİLİYOSUNUZ.ALEX VE ZARIFE HASTASIYIM.ŞİRVELER NE GÜZEL YA..
NOLUUR PERSEMBE VEYA CUMA TEKRARI VERILSIN:(((BEN PAZARTESI SALI İŞTEYİM.LÜTFEN YAA BUTUN YORGUNLUGUM DIZIYLE SON BULUYO.HARIKASINIZZ.DAHA NE DIYIM KI?ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.TARIF EDEMIYORUM HARIKASINIZ YAAAAA.CALISTIGIM YERDEKILER HEP HASTA BUDIZIYE SAKIN BITMESIN BU DIZI.SAKIIINNN:(((((((((((



İsimsiz oğlum ve ben dedi ki...

ben ve oğlum Cezmi Komutanın hayranıyız. Cezmi Komutan kaymakamlığa kim gelse sıkıntı çekiyor. rolüyle bütünleşmiş. oğlumla filmi izlerken yüz mimiklerini,gözlerini çok iyi kullanmasına bayılıyoruz. üniforma çok yakışmış. Dilaverle son anda anlaştığına çok sevinmiştik, ancak gıcık abdül geldi...Cezmi komutana bir kız bulun .



İsimsiz İsimsiz dedi ki...

Josif Josifovski, 15 Kasım 2007 tarihinde ölmüş. böyle güzel bir filmi kimler yapmış diye merak edip filmin ana sayfasını gezerken gördüm, filmin set inşasında hizmet vermiş, allah rahmet eylesin. böyle güzel bir diziyi bize bıraktığı için onu unutmayacağız. orada ççalışan insanların hepsine çok teşekkürler kendlierin dikkat etsinler.

20 Aralık 2007 Perşembe 05:38


İsimsiz çağlayan dedi ki...

Bu diziyle ilgili yorumları okudum. Hepsi birbirinden güzel. Bence elveda rumeli en az 5 yıl devam etmeli.



İsimsiz İsimsiz dedi ki...

yaaaaaa bu dizi süper lütfen hiç bitmesin bide hafta sonu tekrarı çıksın lütfen ayrıca vahide-mustafa ve alex-zarife ikilisine bayılıyooruz özellikle mustafanın hastasıyızzzzzz dizi çok güsel.tolgahan sayısmanıda daha çok görmek istiyoruz şiveler ve kostümler çok güzel bu arada



Blogger cakcay dedi ki...
İsimsiz İsimsiz dedi ki...

bu gün güzel bir gün çünkü akşam ELVEDA RUMELİ var.



İsimsiz alex aşığı dedi ki...

dizi çok güzel ilk bölümünden beri kaçırmayarak izlediğim muhteşem bir dizi...en sevdiğim karakter alex aşığım sana...........



İsimsiz namik hayranı dedi ki...

siz 13. bölm için yer açmamışsınız ama bizgenede şimdiden yazalım dedi çünkü namik için dayanamadık namiklar ölmesin dimitri doğru yola gelsin.:)OOOOOOO ABDÜL DE çok GICIK ve PİSLİKmiş terbiyesizzzz. insan bindiği dalı keser mi?kendi halkına sahip çıkmadağı için osmanlı devleti neler olmuş neler. dimitriden daha çok kııyoruz abdüle yaani karakter olarak sinir olduk çok sinir oynuyor. sanki gerçekmiş gibi sinir olduk ABDÜLE. o dimitride rahat bıraksın namıkları yaaa. çok üstünd€ler namikların namiğin diziye girmesiyle çıkması bir oldu. dimitri ne yaptı bilinmiyor. dizinin bitişi çok meraklıydı ama ramiz bağırdı ya, namik diye belli oldu gerçek namiğa ateş etmiş dimitri.:)


İsimsiz söke dedi ki...

erdal özyağcıların bütün dizileri süper bu da olağan üstü
herkes rolünü cok güzel yapıyor alexsin ağladıkça ben de onla beraber ağlıyorum


İsimsiz İsimsiz dedi ki...

namıkı çok beğeniyorum


İsimsiz İsimsiz dedi ki...

hepinizin yorumunu okudum çok güzel şeyler yazmışınız bence bu dizi çok güzel bu diziyi özellik izliyorum sütçü ramizin namık demesi çok hoşuma gidiyo tek kelimeyle harika bu dizi de tüm emeği geçenlerre teşekkürederim çok güzel birdizi yapmışlar


İsimsiz İsimsiz dedi ki...

elveda rumeliyi seviyorum çok hoşuma gidiyor ençoksevdiğim oyuncular sütçüramiz,namık çok hoşuma gidiyo onları seviyorum namığın hayranıyım

125 yorum:

Adsız dedi ki...

isteyim size bişey süleyim te tam benım istedıgım gibi işte oka yalnız rumeli şivesi biraz daha mesela baylara more bayanlara mari erkek çoçuklara çocuk kızları kızan gibi " haydiyerim haydiyerim gitmeyeri " gibi

Adsız dedi ki...

Böyle güzel bir dizi seyretmemiştim kendimi buldum çünkü böyle bir diziye ihtiyacımız vardı son bölüm için tek kelimeyle harika

Unknown dedi ki...

Diziyi çok beyeniyorum. mekanlar, oyuncular, kostümler cok aslına uygun... Belki çok bilinmiyor ama benim gibi Rumeli hatta manastır bölgesinden zorunlu göçmen olarak Türkiye topraklarına göçen çok aile var. bizler onların torunlarız.. Bu hikayeler hep cocukluğumuzda anlatıldı, sanki yaşıyor gibiyiz. Dizi nin saatinin degiştiği iyi oldu.. AMa bir ricam var;Tarihsel gerçeklerden çok uzaklaşmadan Aşk oykülerine çok fazla dalmadan, dozunda bir ayarlama yapınız.bizim için aslolan, göçe zorlanlanma sebeblerimizi daha vurgulayarak anlatmanız. O yore insanının vatanseverliği, fedekarlığı ve iyi niyetinin daha baskın verilmesi..
tesekkurlerimle, yapımcı, yonetmen, oyuncular ve tum teknik ekibe saygı ve sevgilerimi sunarım..
Fatma Onen

Adsız dedi ki...

bu dizi muhteşem aşkları aile bağları çok güzel oyuncular başlı başına süper hele ki erdal bey şebnem hanım varsa tartışılmaz onlar birer usta hoca yanındaki diğer saygın oyuncular ise gelecekte bire usta oyuncu olabilme yönünde ilerleyecek genç yetenek hepsi bu diziye o kadar yakışıyorlar ki bayıldım hepsinin emeği önünde insan ayakta alkışlar hepsine teşekkür ederim ve saygılarımı iletirim dizi muhteşem izlerken çok keyif alıyoruz ailecek

Unknown dedi ki...

bu diziyi inanılmaz bir keyifle izliyorum. mekan, kostüm, oyuncular sanki özel seçilmiş kusursuz. browseroyunu travianda bile bu diziden etkilenerek yapılmış köyler olduğunu gördüm. köyler: pürsiçan, sütçi ramiz, cezmi komutan köyü. bu gün bu köyleri görünce inanamadım hangi dizi bu kadar sevilmiş olabilir. bende yakında bir köy kuracağım dizi kahramanlarında birinin adını taşıyacak. diziye yeni giren kahramanlarda inanılmaz sevimli. namık çok şirin. oyuncuları yürekten kutluyorum. lütfen istanbula koşarak gelmesinler.biz pürsiçanı çok sevdik.

Adsız dedi ki...

yani fatma yanlış anlamasın ramizin hiç bi suçu yok

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle muhteşem bir dizi özzellikle erdal yağcıların rolünü ve oynayışını sevdim muhteşem bir dizi harika..............

Adsız dedi ki...

Dizi cok harika

Fun clup`i olusturanlara da cok tesekkurler, kacirdigim bolumleri izlettikleri icin, lutfen devam edin...

Adsız dedi ki...

Ben tuğba bu diziyi çok seviyorum.Ailece dizinizi seyrediyoruz.böyle güzel bir dizi olduğu için çok mutluyum.saat 8'e alınmasına çok sevindim

Adsız dedi ki...

çok komik bir bölümdü ramizin dizinin sonundaki şaşkınlığıda çok komikti bence çok güzel bir dizi:)

Adsız dedi ki...

*** Dizi biz rumelililer için muhteşem bir yapım.. Tüm aile her pazartesi akşamı Atv-Elveda Rumeli beliyoruz.. Emeği geçenlere sonsuz tşkler.. Şunu belirtmeden geçemicem ki dizi isminden anlaşılacağı gibi (elveda) eğer rumeliden ayrılıp istanbula gelişi işleyecekse bunu mümkün mertebe erteleyin. Zira biz oralarda olduğu için diziyi takdir ediyoruz. İstanbula gelmesi seyircinin azalması demektir. Lütfen dikkate alınız.. Vee Özellikle dizide ki "Hasan" olağanüstü.. Kendisine ayrıca başarılarının devamını dilerim.. ***

Adsız dedi ki...

BEN BU DİZİYİ ÇOK BEGENİYORUM ÖZELLİKLEDE MUSTAFAYIVE VAHİDEYİ

Adsız dedi ki...

çok güzel bir dizi. ailecek izliyoruz

Adsız dedi ki...

Elveda Rumeli sana bayılıyoruz. oyuncuların o zor koşullarda gösterdikleri performanstan ötürü önlerinde saygıyla eğiliyoruz, trilyonlarca teşekür ediyoruz her bir oyuncuya, bu filimdeki karakterler inanılmaz. bir dizi oynandığı gün aynı gece 3 kez izlenir mi, izliyoruz vallahi... bazen haftanın 7 günü bu diziyi defalarca izlediğimiz oluyor. emeği geçen herkesin umarım yılbaşında dilekleri gerçekleşir. bizim bu yılki ödülümüz TV kanallarında bu dizi oldu, diyebilirim, her şeyi ile dengeli bir dizi.

Adsız dedi ki...

Elveda Rumeli oyuncuları sizler harikasınız. lütfen her dizide olduğu gibi, istanbula çeşitli mazeretlerle taşınmayın. hem biz rumelinin pürsıçanini çok sevdik, bu gün oralar bizim olmasada geçmişte gönlümüzü oralarda bırakarak gelmişiz. biz bu diziyi izlerken, aşklarını, yaşanan haksızlıklarını, komedisini... öyle içten duygularla izliyoruz ki anlatılamaz. pazartesinin gelmesini iple çekiyor olduk. en sevimsiz gün olan pazartesi(iş başı sendromu nedeniyle) beklenen gün oldu, SAGOLASIN ATV,İSTEYİZ SANA Bİ ŞEY SÜYLEYELİM: BU DİZİ İİİÇ BİTMASIN. TE O KA..

Adsız dedi ki...

Elveda Rumeli, sen ekranlarda bize hiç veda etme. sakın bu diziyi istanbula GÖTÜRMEYİN[:))) A TV isteyim sana bi şey süyleyem, Yerin Kulagı, çitin güzleri var. Dikkat et sana bu diziden dolayı nazar değmesin:DDDD.En güzel diziyi sen kapmışsın. Sütçi Raamiz ve kızçeler süperrsiniz, alex ve zarife sanki o aşkı gerçekten yaşıyormuş gibi inanılmazlar. Alex ağlarken eminim ekranları başında bu diziyi izleyenlerin gözleri doluyordur. Amcasının Kaymakamı inşallah görevine dönersin.Kasap cabbar efendi işlerin rastgelsin, aman kamuş ve süt inecigini kesmeee...baytar efendi sen çok sevimli bir dedesin:)))seni çook seviyoruz . bıyıklı kedi karın haticeye iyi bakk ]:))başka bıyıklı kediler gelecek mi?illaki bıyıklı kedi olması gerekmiyor bıyıksız fare de olurr.namıklar siz hiç bir araya gelmeyecek misiniz? vahide abdüle attığın tokat çok iyiydi. Namık'a(mustafa)biraz iyi davran. Dimitri senin oyun gücün harika, rolünü o kadar iyi oynuyorsun ki sokakda bir dayak yersen şaşırma, Erol Taş Gibi düşün: bir gün millet onu bir oyun sonrası taşlamış. O'da "bunları taş olarak değil ekmek olarak kabul edince canım yanmadı" demiş. sen de o kadar iyi bir oyuncusun. ama sana çok kızgınız bilesin. doğru yola gel kardeşim. Fatma ve meryem sizler saki o filmin gerçek anneleri gibisiniz. sakın diziden ayrılmayın. yerinize çok yakışmışşsınız.

Adsız dedi ki...

Elveda Rumeli, bu yorum babannemden;
değerli oyuncular ben 83 yaşındayım. ömrümde ilk kez bir dizinin sürekli izleyicisiyim. her şeyi ile çooook güzel bir dizi. inanılmaz zor ortamlarda çekildiği belli. Sütçi Ramiz oğlum, filimde öksürüyorsun. sanki çiğerlerin tıkanacak gibi. sana iyi baksınlar, dizinin direği sensin. filimciler, filmi çektiğiniz evin kapısını kapalı tutun. yada içeriyi filimde görünmeyecek gibi inşallah ısıtıyorsunuzdur. bu çocukların hçbiri hasta olmasın. bazı sahnelerde nasıl üşümeden çekim yapmışsnız bilmem. oralar bu mevsimde soğuk olur.

Adsız dedi ki...

ELVEDA RUMELİ bu dizide bir şey var. kim girerse inanılmaz yakışıyor, renk katıyor. gerdanı gümüş hanım çok hoştu. Esas Namiik çok renkli bir oyuncuydu, bunları umarım aralıklı oynatırlar. Alex sana hayranız,zarifeyle aşkın bitirdi bizi, ne kadar duygu yüklü oynuyorsun,BRAVO.:)) AMCASININ KAYMAKAMI DİLAVER pürsiçandan gitme, orada meryem var, hayde sana çook işin var unutma. güzin kör olsun Abdül, kaymakamlığa iiiç yakışmadın. ama rolünün hakkını veriyorsun ne diyelim...bu diziye emeği geçen herkese/reklamını üstlenenlere de(bu diziyi o kadar sevdik ki artık takıları da T... goldan alacağız vallahi) teşekkürler. bu arada bazı yorumlarda istanbula taşınmayın diye yazılmış, bizce de öyle, lütfen. istanbul dizilerinden bıktık. hem nerde bulacaksınız bu kadar doğal bir ortam. oyuncuları bu koşullarda gösterdikleri performanstan dolayı kutluyoruz. yine biri yorumlarda yazmış Browserda köylere bu dizideki lerin isMİ verilmiş, gerçek mi diye baktım.DOĞRU VALLAHİ. BU DİZİ KENDİ REKLAMCILARINI DOĞAL OLARAK YARATACAK KADAR SEVİLİYOR. DİKKAT:BU OYUNU DAKİKADA 2500'ÜN ÜZERİNDE İNSAN OYNUYOR. KISACA DİZİ MÜTHİŞ.

Adsız dedi ki...

Bıyıklı Kedi Hasan sen çok iyi bir oyuncusun. dizide padişahı oynadığını 3. kez seyrederken farkettim, inanılmaz farklı karakterleri inanılmaz farkla oynamışşın. bu diziyi her şeyi ile çooook seviyorum. gel pazartesi geeeeel. sütçi Ramiz ve karısı fatma size bayılıyorum.dizinin genç oyuncu kadrosu yakışıklı gençlerden ve güzel kızlardan oluşmuş, ne giyseler yakışıyorlar. ne zamandır her şeyi ile böylesine doğal (kelimenin tam anlamıyla: ORGANİK)BİR FİLİM İZLEMEMİŞTİK. ETRAFTA ARABA GÖRMEMEK, YAPAY VE ŞATAFATLI GÜZEL ORTAMLAR GÖRMEMEK NE GÜZELMİŞ YENİ FARKETTİM. SAGOLASIN A TV.

Adsız dedi ki...

ELVEDA RUMELİ SUPEEEERsin. O KADAR KATKI MADDESİ OLMAYAN, DOĞAL BİR FİLİM Kİ SOĞUK HAVADA ÇEKİLMİŞ SAHNELERDE SANKİ ORADAYMIŞIM GİBİ BENDE ÜŞÜYORUM. BU NEDENLE OYUNCULARA YERDEN GÖĞE SAYGI DUYUYORUM. FEDAKARLIKLARININ KARŞILIĞINDA BİLSİNLERKİ BU FİLM ÇOK SEVİLDİ VE UNUTULMAZLAR ARASINA KONUSU, KOSTÜMLERİ, ŞİVESİ, OYUNCULARININ YETENEĞİ...vb İLE GİRECEK. NE KADAR EMEK VERİLDİĞİ FİLMİN HER KARESİNDE BELLİ, ÇOK GENÇ OYUNCULARI(Namık(lar),Hasan,hatice, dilaver, Alexi, meryem, vahide, zarife,cezmi komutan, dimitri..) var. ve bu işin çooooook iyi hakkını veriyorlar. ustalar sütci Ramiz (erdal özyağcılar), fatma(şebnem sönmez), kasap cabbar(gökhan mete), baytar efendi, siz zaten olayı aşmışşınız.

ahsen dedi ki...

TEK KELİMEYLE SÜÜÜÜPPEERR BİR DİZİ HAKKIYLA ALIYOSUNUZ PARANIZI ÇOK SEVİLİYOSUNUZ.ALEX VE ZARIFE HASTASIYIM.ŞİRVELER NE GÜZEL YA..
NOLUUR PERSEMBE VEYA CUMA TEKRARI VERILSIN:(((BEN PAZARTESI SALI İŞTEYİM.LÜTFEN YAA BUTUN YORGUNLUGUM DIZIYLE SON BULUYO.HARIKASINIZZ.DAHA NE DIYIM KI?ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.TARIF EDEMIYORUM HARIKASINIZ YAAAAA.CALISTIGIM YERDEKILER HEP HASTA BUDIZIYE SAKIN BITMESIN BU DIZI.SAKIIINNN:(((((((((((

Adsız dedi ki...

ben ve oğlum Cezmi Komutanın hayranıyız. Cezmi Komutan kaymakamlığa kim gelse sıkıntı çekiyor. rolüyle bütünleşmiş. oğlumla filmi izlerken yüz mimiklerini,gözlerini çok iyi kullanmasına bayılıyoruz. üniforma çok yakışmış. Dilaverle son anda anlaştığına çok sevinmiştik, ancak gıcık abdül geldi...Cezmi komutana bir kız bulun .

Adsız dedi ki...

Josif Josifovski, 15 Kasım 2007 tarihinde ölmüş. böyle güzel bir filmi kimler yapmış diye merak edip filmin ana sayfasını gezerken gördüm, filmin set inşasında hizmet vermiş, allah rahmet eylesin. böyle güzel bir diziyi bize bıraktığı için onu unutmayacağız. orada ççalışan insanların hepsine çok teşekkürler kendlierin dikkat etsinler.

Adsız dedi ki...

Bu diziyle ilgili yorumları okudum. Hepsi birbirinden güzel. Bence elveda rumeli en az 5 yıl devam etmeli.

Adsız dedi ki...

yaaaaaa bu dizi süper lütfen hiç bitmesin bide hafta sonu tekrarı çıksın lütfen ayrıca vahide-mustafa ve alex-zarife ikilisine bayılıyooruz özellikle mustafanın hastasıyızzzzzz dizi çok güsel.tolgahan sayısmanıda daha çok görmek istiyoruz şiveler ve kostümler çok güzel bu arada

Adsız dedi ki...

Yazıklar Olsun
Damdaki Kemancı filminden senaryo çalıp (hikaye uyarlansa iyi neredeyse bazı konuşmalar aynı utanmasalar isimlerde aynı kalacakmış üşenmeyip onları değiştirmişler) Türkiye de dizi yapmak kolay Ey snaryo yazarları size sesleniyorum 3 Kişi toplanıp anca bunu mı çıkarabildiniz. Bravo size!

Adsız dedi ki...

bu gün güzel bir gün çünkü akşam ELVEDA RUMELİ var.

Adsız dedi ki...

dizi çok güzel ilk bölümünden beri kaçırmayarak izlediğim muhteşem bir dizi...en sevdiğim karakter alex aşığım sana...........

Adsız dedi ki...

siz 13. bölm için yer açmamışsınız ama bizgenede şimdiden yazalım dedi çünkü namik için dayanamadık namiklar ölmesin dimitri doğru yola gelsin.:)OOOOOOO ABDÜL DE çok GICIK ve PİSLİKmiş terbiyesizzzz. insan bindiği dalı keser mi?kendi halkına sahip çıkmadağı için osmanlı devleti neler olmuş neler. dimitriden daha çok kııyoruz abdüle yaani karakter olarak sinir olduk çok sinir oynuyor. sanki gerçekmiş gibi sinir olduk ABDÜLE. o dimitride rahat bıraksın namıkları yaaa. çok üstünd€ler namikların namiğin diziye girmesiyle çıkması bir oldu. dimitri ne yaptı bilinmiyor. dizinin bitişi çok meraklıydı ama ramiz bağırdı ya, namik diye belli oldu gerçek namiğa ateş etmiş dimitri.:)

Adsız dedi ki...

erdal özyağcıların bütün dizileri süper bu da olağan üstü
herkes rolünü cok güzel yapıyor alexsin ağladıkça ben de onla beraber ağlıyorum

Adsız dedi ki...

namıkı çok beğeniyorum

Adsız dedi ki...

hepinizin yorumunu okudum çok güzel şeyler yazmışınız bence bu dizi çok güzel bu diziyi özellik izliyorum sütçü ramizin namık demesi çok hoşuma gidiyo tek kelimeyle harika bu dizi de tüm emeği geçenlerre teşekkürederim çok güzel birdizi yapmışlar

Adsız dedi ki...

elveda rumeliyi seviyorum çok hoşuma gidiyor ençoksevdiğim oyuncular sütçüramiz,namık çok hoşuma gidiyo onları seviyorum namığın hayranıyım

Adsız dedi ki...

bu yorum hala DAMDAN İNMEYENLERE; damdaki kemancıyı ben gördüm. bu dizinin utanmadan çalıntı olduğunu diyenleri anlayamıyorum. rakip bir kanalın şarlatanlığı değildir umarım. bu dizide ne kadar emek var göremiyor musunuz. oyunculara bile saygınız yok. bu diziye çalıntı diyen biri kesinlikle iyi niyetli olamaz. bu ifadeler rumelindeki olayları yalanlamak olmuyor mu? geçmişi oralardan, HATTA FİLMİN ÇEKİLDİĞİ YERE ÇOK YAKIN YERLERDEN, gelenlerden biriyim. BUNLAR GERÇEK. SENARYOSU İŞLENİŞ OLARAK BİRİBİRİNE BENZER O KADAR DİZİ VARKEN, NİÇİN ÖZELLİKLE BUNA TAKANLAR OLUYOR ANLAMADIM. Yoksa Dimitriyle bir akrabalık mı sözkonusu??????

Adsız dedi ki...

niçin 13. bölümü yoruma açmıyorsunuz. yeni bölümü başlamadan açmalısınız çünkü yorum yazmak için reklamı bile yetiyor.neyse:...
BU GÜN SOKAKTAN BİRİ GEÇTİ SÜÜÜÜÜÜÜT, SİTÇİİİİİİİİİİİİ DİYE BAĞIRIYORDU. SÜT ALACAĞIMDAN DEĞİL AMA ÇIKIP BAKMAK GELDİ İÇİMDEN. BELKİ SÜTCİ RAMİZ'e BENZER DİYE.

Beisa dedi ki...

dinlediğim göç hatıraları,yaşanmış aşklar ve yaşanamamış niceleriyle büyüdüm,ve bir gün geldi bunların tümünü hiç ummadığım bir zamanda bir dizide gördüm..nasıl işlenmiş içime bu zamanlarki her bölümde gözlerim yaşarıyor istemsizce..sadece masumiyetine hayran bırakıyor anlatılan aşklar..güzelmiş güzeldi demek düşüyor sanırım bana da bu devre mahkum bahtsız bir genç olarak... :)

berke dedi ki...

dizi keşke aynı saatinde kalsaydı işten geç çıktığım için yetişemiyom ilk defa tv de bir dizi seyredeyim dedim oda saatleri uymadı bir dizi bukadar mı güzel olur geçmişte yapılan hataları gösteren ne yazıktır ki aynı hatalar günümüzdede yapılmakta olup geçmişten hiç ders almamışız.
yapımcıya veyönetmene teşekkür ediyorum. oyuncular role bukadar yakışırdı.

Adsız dedi ki...

elveda rumelı oyuncuları cok cok guzelsınız ıyıkı varsınız dızı seyretmek ısteyenler sadece bu dızıyı seyredın dızı ızlemenın tadına varacaksınız
hepınızı cooook opuyorum saygılar sunuyorum dızının devamını dılıyorum

Adsız dedi ki...

Ben makedonya gostivar göçmeni bi aileden geliyorum. dedemin ismi ramiz'di ve sütçüydü. türkiye'de sessiz bi topluluğun -ki bugün göçmenler nereden baksanız bir kaç milyondan fazladır- sesi oluyor bu dizi. Bizler gönlümüzü koyarak izliyoruz bu diziyi.
Öncelikle dizide mükemmel bi hava tutturldu ve böyle devam etmesi için lütfen stambol'a kaçmasın ramiz efendiler.. İlk başlarda şive ve konuşmalar özellikle eski vahide'nin performansı kötüydü ama her geçen bölüm mükemmelleşiyor. fatma ve kasap ta biraz konuşmayı ügrenseler isla olacak.. Son bir iki bölüme kadar sultan kötü gibi gösteriliyordu ama toparlanma ver gibi. dedem hareket ordusunu gören biri olarak ittihat ve tarakkiden nefret ederdi.. Tarihi gerçeklere biraz daha dikkat edilmeli bence.. Abdülhamid'in içinde bulunduğu açmazlar ve ittihat ve terakkinin ülkeyi nerelere götürdüğü malumken.. bu dizi gittikçe güzelleşiyor yazana da o soğukta oynayana da oynatana da çok teşekkürler...

Adsız dedi ki...

yıllardır bize izletilen ağalar, mafya babaları,en çarpık ilişkilerin normalleştiği diziler ve kadın programlarından sonra bambaşka bir hikayeyle karşımıza çıkan balkan toplumlarının zamanında nasıl kardeşçe yaşarken birbirine düşman edildiğini anlatan harika bir yapım olmuş. trakyadan uzak bir trakyalı olarak köklerimin yaşadığı yerleri,o sıcaklığı hissetmek beni hem hüzünlendirip hem de çok mutlu ediyor.YÜREKTEN KUTLARIM. Şahsen beni en şaşırtan Berrak Tüzünataç oldu.sevgili magazin medyamız kendisini bize çok farklı yönlerden göstermiş.Oysa o acayip yetenekli, pek çok kişiyi oyunculuk anlamında cebinden çıkaracak bir performans sergiliyor.Kendisini alkışlıyorum.

Adsız dedi ki...

Bedia hanım isteyiZ ki sana bi şey suyleyelm, cezmi komitana helal süt icmiş bi kız bulasın.,
bu diziye bayılıyoruz bu sayfada yazılan tüm yorumları okuyoruz. ne ka güzeller. hele biri dizi için "ORGANİK DİZİ" benzetmesi yapmış. TEBRİKLER. YORUMLARI BİLE İLGİ ÇEKİYOR. bıkmıştık ağa konulu filimlerden, yalılarda çekilmiş yalancı dünyadan. İSTANBULA GELMEYİN

Adsız dedi ki...

KARDEŞİM DİZİNİ YORUM SAYFASINDA NEDEN KAÇINCI BÖLÜM OLDUĞUNA DİKKAT ETMİYORSUNUZ. GEÇEN HAFTA 12 YAZIYOR BU HAFTA 14-15 YAZIYORSUNUZ. BU DİZİYİ SEVİYORUZ. DİZİYE SAYGIYA DAVET EDİYORUZ BU SAYFAYI HAZIRLAYANLARA.

Adsız dedi ki...

Dizinin en güzel özelliklerinden biri oyuncuların konunun içinde gerçekten varmış gibi içten oynamaları. Oyuncuların tanıtıcı özelliklerinin anlatıldığı yerdeki fotoğraflara baktım. oyuncular okadar farklı bir imaja sahipler ki insan inanamıyor. bu kadar değişimden korkar, kaçar insan. Buradakiler, maşallah: sanki 1896yılında, yaşamışlar gibi kostümlerin içinde doğallar, KOSTUM FARKLI BİR DİLİ, İÇİNDEKİ OYUNCU FARKLI BİR DİLİ KONUŞMUYOR. Oyuncuların oyun güçlerine güvendikleri belli, bazı dizilerde kimi oyuncular daha çirkin görünürüm korkusuyla kostümlerde o döneme ait olmayan düzeltmeler istedikleri inanın iyi bir seyircinin gözünden kaçmıyor. Bu gün bazı dizilerde bu var, ne yazıkki çok dikkat çekiyor, ne yazıkki bu dizilere çok emek, masraf vb. verilmiş. Elveda rumeli oyuncularının çok genç bir kadrosu olmasına rağmen basit zayıflıkları olmadığı belli, çok iyi bir ekip, yolları açık olsun.

Adsız dedi ki...

artık vazgeçilmezlerimizden oldu elveda rumeli umarım aynı kalitede ve uzun soluklu olur

Adsız dedi ki...

dizi mükemmel ailece seyredıyoruz benim 2 yaşında oglum var namık hastası devamlı bize mamik geldi diyor agzından eksik olmuyor ayrıca bende bi göçmen kızıyım oraları cok merak ediyordum evimize kadar getirdıgıniz için teşekkurler.görulmeye deger yerler.

Adsız dedi ki...

bu elveda rumeliyi gerçekten seviyorum damdaki kemancıyada hiç benzemiyor.bence bunlar hiçte doğru yorumlar değil damdaki kemancı böyle miydi?diyelim ki elveda rumeli gerçekten damdaki kemancıya benziyor ama acaba damdaki kemancı bu kadat tiraje komik miydi?Damdaki kemancıya bu kadar emek gösterilmiş miydi?HAYIR . damdaki kemancıya benzemesi tamamen yanlış ve kıskanç bir yorum..:P en önemlisi ora namiik(namık) var mıydı?

Adsız dedi ki...

elveda rumeli senin yeni yıl hasretine nası yapıcaz.

Adsız dedi ki...

muhteşem bir dizi bütün bölümleri heyecanla bekliyoruz insan hiç bitmesin istiyor demekki kalite bu oyuncuların hepsi birbirinden değerli ve rollerine çok yakışmışlar hepsinin önünde saygıyla eğilip ayakta alkışlıyoruz

Adsız dedi ki...

Konu-Mekan-Oyuncular Cuk oturmuş Be
karadenizliyim.Bu şivelere bayılıyo
rum.Karadeniz dizilerini yapanların
çoğu beceremiyor.Emek harcanan
ürün kalite demektir kalite çağa ha
kim olandır.Sizleri ben neyimki kut
layayım.Dizi zaten Kutlu bir yapım.

ismail dedi ki...

yorumları okurken bile duygulandım ta ki diziyi izlerken ki duygularımı anlatam. tek kelimeyle harika. bir çok dizi var ama beni tv'ye bağlayan dizi olmamıştı. Dememkki özlemişiz o eski zamanları tarihte bile bu kadar açık bir şekilde anlatılmıyor. Osmanlının içten içe çöküşünü.
Bütün oyunculara teşekkür ederim. Hepsi aldığının hakkını veriyor. Alex'in ağlayışına zaten dayanamıyorum. Mustafa ise daha gururlandırıyor. Diğer yorumcuların dediği gibi sakın siz orayı bırakmayın çünkü yer, zaman, kişi ve kostümler birbirini tamamlıyor. TEŞEKKÜRLER ATV

Adsız dedi ki...

en çok aleks ve sevgilisine üzülüyorum onlar birbirini çok seviyorlar en komikleri hasan ve ramizinşallah uzun sürer bu dizi ailece izliyoruz

Adsız dedi ki...

ramizi ailesini hepsini seviyorum da sadece yenigelen paşanın oğlunu asla

Adsız dedi ki...

valla süper bir dizi,bizim dedelerde oralardan gelen insanlar.tek kelimeyle hastayım diziye.bütün dizi ekibine başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

tek kelime ile süper ailece onu izliyoz kendimizde oraliyiz süper

Adsız dedi ki...

muhteşem bir dizi pazartesi günlerini dört gözle bekliyorum,alex ve zarife'yi çok seviyorum onlarla birlikte her bölüm bende ağlıyorum yeter artık ağlatmayın onları yaaa

Adsız dedi ki...

muhteşem bir dizi tek kelimeyle harika,zarife ve alex'i çok seviyorum onlarla birlikte her bölüm bende ağlıyorum,yeter artık ağlatmayın onları yaa

Adsız dedi ki...

böyle dizilere ihtiyacımız var...
gerçekten mekanlar harika, oyuncular çok iyi oynuyor ve senaryoda gerçekçi olunca müthiş bir dizi ortaya çıkmış.
severek izliyorum ve yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

sneake dedi ki...

Böyle dizilere ihtiyacımız var...
Gerçekten müthiş mekanlar, iyi oyuncular ve gerçekçi bir senaryo olunca ortaya mükemmel bir dizi çıkmış.
Severek izliyorum ve gelecek bölümünü iple çekiyorum...

Adsız dedi ki...

Ben bu kadar iyi bir yapım görmedim o kadar güzel olmuşki anlatamıyorum şuan, ben diziden haberdar değildim youtubede gezinirken şansa buldum ve begendim 6 7 gündür merakla izliyordum ama bir baktım 14 de kaldı harika da oldu 14 bölümün hepsinide youtubeden izledim gece gunduz.yani oradaki insanlar ne yaptıgınızın farkındasınız bu dizi erken biterse size çok kızarım söyliyim alex&nazife nahide&naaamıkkk çok güzel roller üstşenmişler birşey daha okudum naamıkk site sorumlusuymuş lütfen bana yazarsa sevinirim. casuss_murat_24@hotmail.com tabi işleri olmazsa hepinize aşıgım anlıcanız ya helallllll

Adsız dedi ki...

mustafa mustafa mustafa
onun hayranıyız ve dizide daha ç.ok görmek istiyoruz
ayrıca yeni bölümün fragmanı çok çok az çıkıo daha çok çıksın
askım mustafa:).......

Adsız dedi ki...

ben diyarbakırdan selen elveda rumeli cok güzel bir dizi her hafta izliyorum ramız babayı hatice ve hasan abiyi cok deviyorum kaliteli bir dizi herkese tavsiye ederim pişman olmuyacaklarından emin ola bilirler hepinizi kutlarım allaha emanet olun

Adsız dedi ki...

böyle bir dizi izlemeyeli baya oldu.dizide süper oldu...
aşklarıyla,oyuncularıyla,ramizi olsun fatması terzi hasanı kızçeler kızancıklar kısacası konusu hepsi süper bayıldım doğrusu çok güzel bir hikaye(dizi)........................

leman dedi ki...

bu dizi muhteşem oyuncular harika özelliklede alex ve dilawer ikisinede bayılıyorum alexle zarife kawuşsun artık aleximin ağlamasına dayanamıyorum bide amcasının kaymakamı söyle artık meryeme olan aşkını wahidede mustafaya ii dawransın canıım kızçelerede hastayım nese hepiniz harikasınız te oka koyu fanatiğiniz leman beeen:))

Adsız dedi ki...

hepiniz harikasınıııııızzzzz özellikle alex sanaaa hastayııııım:))

Adsız dedi ki...

ailece seyrettiğimiz tek dizi süper

Adsız dedi ki...

İŞTİP'Lİ MACIR DER Kİ;
Gezdim gürdüm ve tam oralara yakışan bi dizi yapmışsınız tebrik ederim...
Bu diziyi yapmak Aklına gelene,Dizide oynayana,Dizide emeği geçene çooook Teşekkür ederim.
Pazartesiler ELVEDA RUMELİ ile birlikte haftanın yorgun başlayan ilk günü olsada akşamları yorgunluğumuzun geçeceğini bildiğimiz bir gün oldu sayenizde.
Tekrar tekrar teşekkürler, sonsuza dek izleyebiliriz ben ve bütün arkadaşlarım aynı kanaatteyiz.

Adsız dedi ki...

bütün dizileri gölgede bırakan "elveda rumeli", sakın istanbula gelmeyin. ben bir türküm ve oraları hiiiiç bilmyorum, ama izlerken içm yandı, ahhh rumeli.köşklerden, ağalardan yalılardan bıkmıştık, bu diziyi izleyince göçmenelere karşı inanılmaz bir sempati duymaya başladım(zaten severdim de). GÖÇMENLER SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM. bu arada bu sayfada yazılan yorumları okudum. "işte budur" dedirten tek dizi. lütfen bölüm yorumları için daha duyalı bir sayfa hazırlayın dikkat ediyorsanız geçen bölümle ilgili yorumlar başka yerde(aslında onlar doğru yere yazmış).ama buranın altında yazıyor,son bölüm yorumları diye.

Adsız dedi ki...

güzel bir dizi böylesine ihtiyacımız vardı zaten bence çok farklı ben vaide krtrn beğeniyorum delikanlı kızz

Adsız dedi ki...

hollandadan birisi..
Alexe bayiliyorum.

Adsız dedi ki...

Tek kelime ile muhteşem bir dizi. Alışılmış dizi formatından farklı bir konusu ve mekanı var. Oyuncu seçimi süper...Tüm ekibe bize bu diziyi izleme şansı verdikleri için teşekkürler...

eliz dedi ki...

bir yorum yazmak için bürodaki bilgisayarı olan bir arkadaşın bilgisayarına el koyduk. hepimiz(17 kişi) bu diziyi izliyoruz. bizler türkiyenin dört köşesinden hayranlarız....Alex sen ağlama, sen ağladıkça bende ağlıyorum, sen nasıl bir oyuncusun ki bu kadar gerçek ağlıyorsun. Çooooooooook başarılısın. Yolun açık olsun. Dizinin üsküp sorumlususun İstanbula diziyi getirmeyin. Te te oka. senin yüzünden aşkın ifadesi değişti. bir de sormak istiyorum o sevimli, yakışıklı "amcasının kaymakamı" senin kardeşin mi?. tüm büro arkadaşlarım dizi oyuncularını ayakta alkışladıklarını bildiriyorlar.

Adsız dedi ki...

son bölüm tek kelimeyle muhteşemdi vahideyle mustafanın evlilik kararı süper oldu ama alexle zarife bu kadar üzülmesin nolur yaa ben hiç dayanamıyorum onlara onlar ağladıkça bende ağladım sonuda çok heyecanlı bitti merakla bekliyorum yeni bölümü hepiniz harikasınız hepinizi öpüyoruuum en çokta alexii:))

Adsız dedi ki...

Bu ka güzel bi dizi olamazzz.Erşey dogal.Tüm oyuncuları,çalışanlara teşekkürler.Sakın kalkmasın.Sakın istanbul'a gelmesinler.Süperötesi bi dizi.

Adsız dedi ki...

dizi çok güzel beyeniyorum bende
harika hastası oldum ben

Adsız dedi ki...

elveda rumeli'yi çok beğeniyouz özellikle ananem bu yazıyı yazmam için çok ısrar etti bizde rumeliden göç etmiş bir aileyiz şiveniz bizim konuştuumuza bezediği için çok hoşumuza gidiyor dizinin hiç bitmemesini istyorm bütün ekibe sevgiler...özellikle(namık-tıbbiyeli mustafa)

Adsız dedi ki...

bu dizi çok güzel hele hatice yani gülçin ablaçok güzel ha bide ramis büyük kızı hatice

Adsız dedi ki...

biz makedonyalı bir aile olarak böyle bir dizi yaptıınız için size çok teşekkür ediyoruz dizideki herkesi çok beğeniyorz özellikle-mustafa-süleyeceklerim bukadır üpeym hepinizı...

baytar efendi dedi ki...

ben elveda rumeliyi sonradan keşfettim,tüm eski bölümleriNİ izledim.tüm oyuncular harika.kendimi sanki orada osmanlı zamanında hissediyorum.özellikle alex ile zarifenin sahnelerinde gözlerim doluyo,o sahneleri tekrar tekrar izliyorum.ya şu garipleri ayırmayın.sütcü ramizin dedigi gibi allAhım bana bi işaret ver,rabbim.mesala alex müslüman olabilir.evet evet TE TE O KA

Adsız dedi ki...

Sofi'den nefret ediyoruuumm,nerden geldi bu kız yine yaa ne güzel gitmişti yine çıktı ortaya abdül iyice rezil oldu mustafanın eline sağlık güzel benzetti vahide çok şanslı mustafanın kıymetini bilsin onu sevdiğini biraz daha belli etmeli..

Adsız dedi ki...

ben bu diziyi çok seviyorum.ama alexle zarifeye çok üzülüyorum yeni bölümünü merakla bekliyorum.hepinizi çok seviyorum.ama en çok aleksi

Adsız dedi ki...

bu diziyi kaçirmadan izliyoruz. biz de rumeli türküyüz.konuşmalari cook hoş.oyuncular harika ama son bölümün oyuncusu kim diye sorarsaniz tabiki de KOMUTAN CEZMİ cooook babayiğit ve vatansever...ben bu dizinin bitmesini istemiyorum

leman dedi ki...

te gene süperdiniz mari oka seweyimki bu diziyi anlatamayim ama isteyim bişey ta süleyim en çokta alexi seweyim bitanemsin alexim ağlama artık beya hic dayanamayim sana hepinizi kucamaaaaan öptüm en goca fanatiğiniz leman beeen:))

Adsız dedi ki...

bu dizi bir harika bizdee makedonyadan buraya gelmişik
diziye burdan önceden hayrandım zaten özellikle siütçü ramız m-namık vahide ve karakalpaklıyı çok severem

Adsız dedi ki...

BEN EN ÇOK MUSTAFAYI SEVİYORUM. VAHİDE İLE SİKŞİCEK Mİ

Adsız dedi ki...

17. bölümün sonu tek kelimeyle "içime oturdu".pazartesiye kadar nasıl bekliyeceğim bilmem.

Adsız dedi ki...

alex hayranıyım ve bölüm oyuncularıda çok harika sizler çok harika oynuyorsunsz her pazartesisi iple çekiyorum ve hiç bir bölümünü kaçırmadım(sınav haftaları bile)son bölümdede harikaydınız umarı izleyicileriz hiç eksi olmaz tekrar başarılar burdan alexsiyide öpüyorum kocaman HOŞÇAKALIN

Adsız dedi ki...

SENİ SEVİYORUM ALEX UMARIM BİRGÜN TANIŞIRIZ (KAYSERİYE GELECEKMİSİN GELMENİ TEMENNİ EDERİM LÜTFEN BÜYÜK ŞEHİRLERE GİDİNCE KÜÇÜK ŞEHİRLERİ UNUTMAYIN)HOŞÇAKAL VE BAŞARILAR

Adsız dedi ki...

ya bu dizi çok güzel bişey olmuş.Eminim bütün Bulgaristan Trakya gibi yerlerden göçüp Türkiyeye gelmiş macırların gözdesi olan bi dizi.Ama biraz daha rumeli balkan bulgaristan vs şive karışımı olabilir diye düşünüyorum ben..

Adsız dedi ki...

pazartesiler gelmiyor,2 saatde hemen geçiyor.aleks ile zarife aglamasın kavuşsunlar bende ağlıyorm

Adsız dedi ki...

bu dizi belkide hayatımda seyretmeye doyamadiğim tek dizi.insanlar,kostümler,şive ve en önemliside senaryo bu diziyi yapan yöneten ve oynayan herkese çok tesekkürler.yanlız bir ricam olacak dizinin tekrarını gece yayı akısı içinde biraz daha öne alabilirseniz cok memnun olucam çünkü doyamayıp terkrar tekrar izlemek istiyo insan.tekrar cok tesekkürler...

Adsız dedi ki...

yarın güzel bir gün, çünkü atv de elveda rumeli var. 40 yaşındayım ve bu diz kadar güzel bir dizi izlemedim. karakterlerden cezmi komutanı çok beğeniyorum. ıspanak namık süper bir tip: yüz ifadesi ve hareketleriyle çok farklı bir yetenek. diziye yakışmış.... avrupa yakasının burhanı nı da burada görmek isterdik, örneğin; kasap cabbarın torini olarak veya çırağı.

Adsız dedi ki...

allahım ya çok duygulanıyorum bu diziyi izlerken. ne ka duygulanıyim anlatamam te okaa. bir kere erdal abinin ne ka başarılı oldğunu burdada gördüm. onlara sahip çıkmalıyız. yani sanatlarına. umarım hiç bitmez. zarifeye çok üzülüyorum alexe kavuşssun.mesela alex müslümanlığı seçip ona kavuşabilir. ya çok tatlılar sizi seviyım te o kaa.

Adsız dedi ki...

az önce bu diziyi seyretim. ne kadar güzel. size bunu yazmayı görev olarak gördüm.hemen arkadaşın bilgisayarını aldım elime bir yorumda banden olsun diye. bu sayfadaki tüm yorumları okudum. çoook nitelikli bir izleyicisi varmış. son bölümde ispanak namık'ın diziye tamammen girdiğini gördüm çok eğlenceli/heyecanlı olan filme bir başka renk getirecek bu karakter.

Adsız dedi ki...

Seyrederken kapılıp gidiyorum.
REKLAMA GİRİNCE TELEVİZYONU PARÇALAYASIM GELİYOR.TERZİ HASANA BAYILIYORUM.

Adsız dedi ki...

diziye bayılıyorum hele aleks çok yakışıklı başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

dizi zaten süper hele aleks çok tatlı aşığım ona

Adsız dedi ki...

biz sütçü ramiz ve ailesini çokkkkkkkkk severek izliyoruz! en beğendiğimiz kahraman sütçü ramiz v
e karısı fatma, hele hele 'sütçi'diye bağırışı yok mu.harika...

Adsız dedi ki...

hatice refref benim bu dizide en çok beyandigim karakterler tıbbiyeli mustafave sütçü ramiz haticeye de haksızlık etmiyelim ama görülüyoki mustafanın vahide den ramizin fatma dan haticeninde hasan dan çekicegi var her şeye ramen çok güzel bir osmanlı dizisi

Adsız dedi ki...

ben de göçmen bir ailenin çocuğuyum.onca şark dizisi yanında bizi anlatan bir taneye de ihtiyacımız vardı.anneannemin bile izlediği bir dizi (hatta tek izlediği). berrak-vahide inanılmaz yetenekli. bu rol bu şive anca bu kadar güzel yapılırdı. ama favorilerim alex ve zarife. son iki bölümdür dizide olan nevreste'ye de bayıldım. tarih ve aşk şuanda çok dengeli bence daha yoğun bir tarih anlatımı diziyi sıkıcılaştırabilir. emek veren herkese binlerce teşekkür..

Adsız dedi ki...

ispanak namik rolun cok guZel hayranlikla izliyoruz helel olsun sana sseni seviyoruz ispanak namik.....

engin akpınar kızılcahamam dedi ki...

yav bu ka güzel bir dizi olmaz ailecek seyrediyoruz herkese koly gelsin byyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

Ben Yasemen:
inanılmaz güzelsin"elveda rumeli". bu hafta bitirdin bizi.pehlivan ıspanak Namık(Maamıt)çok sevimli. bu bölümde daha fazla rol verilmesine sevindik. dizinin bu bölümünde Ramizi ateşini düşürmek için kar ile ovuyorlarken donduk. tam o gün de inanılmaz bir kar var istanbul'da. umarum gerçek karla ovulmamıştır. filim çook güzel ancak Erdal Özyağcılar'ında hasta olmasını istemeyiz. istanbul'a koşarak gelmeyin.

Adsız dedi ki...

bir zamanlar bizim insanımızın yaşadığı, şimdiki yaban ellerde bir çok güçlüklere katlanarak bu diziyi bize sunduğunuz için oyuncu ve tüm hizmet veren kadrosuna teşekkür ederim. BU DİZİDEKİ KARAKTERLER ASLA UNUTULAMAYACAK. TEŞEKKÜRLER ATV.
yazan:Harun Örnek

Adsız dedi ki...

ben Harun Örnek, diziye yorum yazmak çok zor. nedir bu openID, Adı/ URL. herkes üye olmak zorunda değil ki. herkes isimsiz olarak da göndermek zorunda değil. lütfen dikkate alın. serbest bir buton olmalı.

Adsız dedi ki...

HASAN (Tuna Orhan) BIYIKLARI KESMEEEEEE....
güzin kür olmasın ramiz, bizi çook korkuttun. neyse kızamığı atlattın, geçmiş olsun. yoksa kızamık bahane diziden mi çıkıyorsun diye korktuk. haa bu arada o bıyıklı kedi HASAN bıyıklarını kesme mesajları verdi. sakın haaa sakın,çünkü o karekteri bıyıksız düşünemiyoruz. biliyoruz gazetelerden okuduk ki tek sıkıntısı bir an önce bu bıyıklardan kurtulmak. haklı ama, biz onu böyle sevdik. yinede kendi bilir.
selim
savaş
hilmi
ayhan
ekrem
kutay'dan sevgiler.

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle harika

şeker kız dedi ki...

ben ve ablam Elveda Rumeli dizisinin delisiyiz.Hele ben Elveda Rumeliyi hergün ağzımdan düşürmüyorum arkadaşımı ve ailemi deli ediyorum.Ama haftada 3 kez koyarsanız sevineceğiz(yazacaklarım te te bu ka.)

Adsız dedi ki...

izlediğim iki dizi var avrupa yakası ve elveda rumeli filmin müzikleri harika.herşeyi gibi....
kemal sahir olurda müzikler kötü olurmu tüm ekibi kutlarım

Adsız dedi ki...

Şuna hepinizin dikkatlerinizi çekmek istiyorum.bir baba kızlarına nekadar sahip çıkıyor ve onların sevgilerine saygı duyuyor,anlamak için olağan üstü bir çaba sarfediyor.Trakya insanının enönemli özelliğidir bu kız çocuklarının sevgilerine sahip çıkp arkalarında durmak.Trakyanın en önemli özelliği bu dizide çok güzel bir şekilde ön plana çıkarılıyor.Ne diyim helal olsun süper bir iş yapıyorsunuz alkışlar...

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ya ben son bölümde çalan müziği arıyorum hanifinalde çalan sözlerinin bi kısmı aklımda bilen yada bulan bana yardımcı olabilirmi? (al şu mendilim sende kalsın sil göz yaşımı )

Adsız dedi ki...

merhaba ben orhan diziyi seyrediyorum ve çok beğeniyorum bende selanik göçmeniyim çocukluk zamanlarımı hatırlattı bana bir çok kelimeyi hatırlıyorum dedem babaannem bu tür sözleri söylerlerdi. tek kelimeyle harika bir yapım erdal özyağcıları dizide varkii!!! mükemmel bir karakter. diğer oyuncularda ona keza herkezi, bu yapım için emeği ğeçen herkezi yürekten kutluyorum. dizinin devamını bekliyoruz, heyecanla!

Adsız dedi ki...

bilim ne ka güzel sevey herkes bilimki izleym ey harika ben büle güzel dizi gürmedım ne içın bu ka balli bilmeym ama en çok seveym ramizi,fatmayı,musfayı,ispanagi,vahideyi,bi de amcasinin kaymakamini

Adsız dedi ki...

bana göre mustafa hemşireye aşık olacak hemşire zaten aşık olmuşta vahidede asker subayla evlenirse mustafada düğünü basar vahide heralde verem olacak bana göre :(mustafanın hemşireye aşık olmasını istemem vahide hemşireden daha iyi:)

Adsız dedi ki...

İzlediğim 3tane dizi var.bunlardan birincisi sıla ikincisi avrupa yakası üçüncüsü ise elveda rumeli dizisidir ama en çok sevdiğim dizi vazgeçilmezim elveda rumeli dizisidir.elveda rumeli dizisinin en çok sevilen bölümü son üç bölümdür.ailece bu diziye bakıyoruz.ve bu diziden grur duyuyoruz.insanı farklı duygulara götürüyor.bence mustafa ile vahide birbirlerineçok yakışıyorlar.inşallah mustafa ile vahide evenirler dizide...

Adsız dedi ki...

İzlediğim 3tane dizi var.bunlardan birincisi sıla ikincisi avrupa yakası üçüncüsü ise elveda rumeli dizisidir ama en çok sevdiğim dizi vazgeçilmezim elveda rumeli dizisidir.elveda rumeli dizisinin en çok sevilen bölümü son üç bölümdür.ailece bu diziye bakıyoruz.ve bu diziden grur duyuyoruz.insanı farklı duygulara götürüyor.bence mustafa ile vahide birbirlerineçok yakışıyorlar.inşallah mustafa ile vahide evenirler dizide...

Adsız dedi ki...

hayde bire

Adsız dedi ki...

elveda rumelideki alex ve kaymakam birbirlerine çok benziyorlar bence sizce de benziyorlarmı ben özelikle mustafa vahideyi birbirine çok yakıştırıyorum çok tatlı ve sempatikler ayrıca DİZİDE SÜPER

Adsız dedi ki...

müthis bir dizi ya bu!!!!!

Adsız dedi ki...

isteyim size bişey süleyem şimdi size soraym nevreste ne ka salaktır degilmi isteyim bişey daha süleyem o şerefsız paşa ogli paşanın yüzini şeytan gürsün degilmi be more

vb yunus aslan dedi ki...

bende isteyım size bişey süleyem deyım ki bu nevreste neka salaktır büle salaginı gürdümde bukasını gürmedım degilmi eyyyy ahali isteyim bişey daha sülüyem deyım o şerefsiz paşa ogli paşanın gürsun yüzunu şeytan onin şerefsiz it

vb yunus aslan dedi ki...

bende isteyım size bişey süleyem deyım ki bu nevreste neka salaktır büle salaginı gürdümde bukasını gürmedım degilmi eyyyy ahali isteyim bişey daha sülüyem deyım o şerefsiz paşa ogli paşanın gürsun yüzunu şeytan onin şerefsiz it

<>SELCAN<> dedi ki...

ben mustafa ben bu oyundan çıkma istemiyorum benim hakkımda hiç bir şey dedemişsini çok üzüldüm hep diyerlerinden bahsediyorsunuz bari biraz bendende bahsedin yaaaaa öyle olurmu neden filmde ben yok muyum yok gibi sayıyorsunuz beni yaa

Adsız dedi ki...

ElVeDa KıSaCa HarİkA bİr DiZi BeGeNeReK iZlİyOrUm

Adsız dedi ki...

elveda rumeli diziyi severek izliyorum bazen agladıgımız bölümler bazende çok komik bölümler en dizinde mustafayı kısaca aşıgım......

Adsız dedi ki...

Dizi harika çok beğeniyor pazartesinin gelmesini dört gözle bekliyorum.Eşimde bu dizinin tutkunu yurt dışında çalıştığından saat farkından dolayı seyredemiyor.Pazartesi akşamları dizi bitiminden hemen sonra ona messengerdan özet gönderiyorum salı günü sabah işe başlamadan onu okuyor ve güne başlıyor.TEŞEKKÜRLER böyle bir dizi bize seyrettirdiğinizden dolayı.